EL: ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ

1. Γλουτένη (Σιτηρά)  2. Καρκινοειδή  3. Αυγά  

4. Ψάρια  5. Αραχίδες (Φιστίκια)  6. Σόγια  

7. Λακτόζη (Γαλακτοκομικά)  8. Ξηροί καρποί  9. Σέλινο  

10. Σινάπι  11. Σουσάμι  12. Διοξείδιο του Θείου 

13. Λούπινο  14. Μαλάκια




EN: ΑLLERGENS

1. Gluten (Grain)  2. Crustaceans  3. Eggs  

4. Fishes  5. Peanuts  6. Soy  

7. Milk (Dairy Products)  8. Nuts  9. Celery  

10. Mustard  11. Sesame seeds  12. Sulfur dioxide 

13. Lupine  14. Molluscan




DE: ΑLLERGENE

1. Gluten (Getreide)  2. Krebstiere  3. Eier von geflügel  

4. Fisch  5. Erdnüsse   6. Sojabohnen  

7. Milch  8. Schalenfrüchte  9. Sellerie  

10. Senf  11. Sesamsamen  12. Schwefeloxid und Sulfite 

13. Lupinen  14. Weichtiere




TR: ΑLERJEN

1. Glüten (Tahil)  2. Kabuklular  3Yumurtalar  

4. Fishes  5. Baliklar  6. Soya  

7. Süt (Süt Ürünleri)  8. Findik  9. Kereviz  

10. Hardal  11. Susam taneleri  12Kükürt dioksit  

13. Aci bakla  14. yumuşakça